Foto: morgueFile
Otrdien Rīgā pie Hanzas vidusskolas kāds pagaidām neidentificēts vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbraucis 2004.gadā dzimušam gājējam un aizbēdzis no notikuma vietas, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijā.

Gājējs ar labās kājas apakšstilba lūzumu nogādāts slimnīcā. Negadījums noticis ap pulksten 21.30.

Savukārt Rīgā, Miera ielā, kāds 1969.gadā dzimis vīrietis ar "Ford" markas automašīnu uzbrauca 2003.gadā dzimušam gājējam, kam konstatēts smadzeņu satricinājums, labās elkoņa locītavas un labā augšstilba sasitums. Bērna vecāki atteikušies no piedāvājuma viņu ievietot slimnīcā.

Toties Liepājā pēc pulksten 16 kāds 1964.gadā dzimis iereibis vīrietis ar "Mazda" markas automašīnu Lielās ielas un Jūras ielas krustojumā neievēroja luksofora aizliedzošo signālu un nepalaida garām "Chrysler" markas automašīnu, tā izraisot ceļu satiksmes negadījumu. Pēc negadījuma Liepājas slimnīcā nogādāta "Chrysler" pasažiere - 1990.gadā dzimusi sieviete.

Daugavpils novadā naktī uz trešdienu kāds 1967.gadā dzimis vīrietis nesavaldīja "Aprilia" markas motociklu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Viņš guva dažādus krūšu kurvja un mugurkaula kakla daļas sasitumus.

Kopumā Latvijā otrdien reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki. Par ātruma pārsniegšanu noformēti 210 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!