Pirmdien ceļu satiksmes negadījumā Rīgā, Miera ielā 50, cietusi 11 gadus veca meitene, kuru notrieca automašīna, bet pēc sadursmes meitenes ķermenis tika uzsviests vēl citām blakus stāvošām automašīnām.

Kā informēja Valsts policijas preses pārstāvis Aigars Bērziņš, šis negadījums vakar notika ap plkst.14.20. Kāds 1985.gadā dzimis autovadītājs, vadot automašīnu "BMW", notrieca 1998.gadā dzimušu meiteni, bet pēc tam viņas ķermenis tika uzmests virsū vēl divām automašīnām - "Ford" un Audi", kas stāvēja netālu.

Meitene pēc negadījuma nogādāta slimnīcā, kur viņai konstatēti ķermeņa sasitumi, galvas smadzeņu satricinājums, kā arī augšstilba lūzums.

Savukārt pirmdien plkst.12.50 Rīgā, uz Salu tilta, virzienā uz centru, kāda 1947.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu, notrieca velosipēdistu, 1965.gadā dzimušu vīrieti. Cietušais ar ķermeņa sasitumiem un kaulu lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Pirmdien plkst.12.50 Riebiņu novadā, uz ceļa Viļāni-Preiļi-Špogi kāds "BMW 525" autovadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās telefona stabā. Negadījumā cieta automašīnas pasažiere 1941.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā, bet pats autovadītājs no notikuma vietas aizbēdzis.

Kopumā visā Latvijā pirmdien reģistrētas 46 avārijas, no tām septiņas bijušas ar cietušajiem. Rīgas reģionā vakar notikušas 24 avārijas, trīs no tām ar cietušajiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!