Rīgā, kādā dārza mājiņā atrasts vīrieša līķis ar "neraksturīgiem miesas bojājumiem," informēja Valsts policijas Rīgas reģionālās pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītāja Sigita Pildava.

Policijas rīcībā esošie dati liecina, ka nogalinātais ir kāds agrāk tiesāts 1951. gadā dzimis vīrietis, iespējams, bezpajumtnieks. Noziegums izdarīts piektdien, 9. maijā.

 

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija leicina, ka upurim ir nogriezta galva un uzšķērsts vēders. Galva tikusi iemesta ugunskurā, bet iekšējie orgāni izmētāti pa dārza mājiņu.

 

Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija par aizdomās turamām personām un slepkavības motīviem pagaidām netiek sniegta. Tiesa, svētdien Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT), atsaucoties uz tās rīcībā esošu informāciju, pavēstīja, ka saistībā ar šo noziegumu esot aizturēta kāda sieviete un iespējamais slepkavības motīvs esot greizsirdība.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos, kas izdarīta ar sevišķu cietsirdību. Par šādu nodarījumu Krimināllikums paredz mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz 20 gadiem un policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem, ar mantas konfiskāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!