Foto: DELFI

Ceturtdien, 1. oktobrī, Valsts policija Rīgā aizturējusi kādu jaunieti, kurš nedēļas sākumā Rīgā apzadzis meiteņu basketbola komandu, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Nedēļas sākumā Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki saņēmuši informāciju, par to, ka Grebenščikova ielā notikusi zādzība. Informācija liecinājusi, ka basketbola spēles laikā, no pulksten 18:00 līdz 22:00, uzlauztas ģērbtuves durvis un skapīši. Ļaundaris bija nozadzis basketbola komandas meiteņu personīgās mantas – naudas makus, dažādus dokumentus, mobilos tālruņus.

Izmeklēšanā polciija noskaidrojusi iespējamo vainīgo personu un ceturtdien aizturējusi 1990. gadā dzimušu vīrieti, pie kura pārbaudē likumsargi atraduši daļu no nozagtajām mantām.

Policija patlabana turpina skaidrot pārējo nozagto mantu atrašanās vietu. Likumsargi norāda, ka aizturētais jau agrāk bijis tiesāts par zādzībām un laupīšanām.

Pret vīrieti ir sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta ar iekļūšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!