Naktī uz 17.februārī kādā mājā Rīgā, Slokas ielā, sapulcējušies pieci paziņas, lai iedzertu, taču šī izklaide beigusies traģiski - viens no "pudeles brāļiem" iedzeršanas laikā piekauts tik smagi, ka no gūtajām traumām miris.
Kā pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītājs Edgars Dudko, iedzeršanas laikā starp paziņām izcēlies konflikts un vienam no vīriešiem tika nodarīti ļoti smagi miesas bojājumi. Redzot, ka cietušais vīrietis ir tuvu nāvei, pārējie viņu aiznesa uz netālu esošo šķūnīti, kur pameta. No rīta šis vīrietis tika atrasts miris.

Policija, uzzinājusi par notikušo, nekavējoties veica operatīvās meklēšanas pasākumus, kuru rezultātā aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu tika aizturēti divi jau iepriekš sodīti vīrieši. Trešdien tiesa lems par drošības līdzekļa - apcietinājuma piemērošanu abiem.

Par notikušo sākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kā dēļ iestājusies cilvēka nāve.

Dudko teica, ka visi iedzeršanas dalībnieki bijuši sociāli nelabvēlīgas personas. Mirušais vīrietis nav bijis agrāk sodīts un tikai nesen esot izlikts no kāda dzīvokļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!