Rīgā kādai sievietei bija jāšķiras no mazlietota džipa - divi maskās tērpti vīrieši otrdienas rītā to nolaupīja Teikā.
Valsts policijas preses nodaļā aģentūra BNS uzzināja, ka Lielvārdes ielā pie kāda daudzdzīvokļu nama 1975.gadā dzimušajai Juliannai īsi pirms plkst.10 pienāca klāt divi vīrieši maskās un, piedraudot ar nazi, sasēja sievieti. Pēc tam laupītāji aizbrauca ar 2001.gadā ražoto automašīnu "BMW X5". Cietušajai arī atņemts mobilai telefons "Samsung", bet nolaupītajā džipā atradās 300 latu vērts vīriešu krekls un kompaktdiski 100 latu vērtībā.

Policija jau ierosinājusi krimināllietu.

Kopumā Latvijā šogad šis ir ceturtais ļaundaru iekārotais dārgais apvidus auto. Jau vēstīts, ka maijā nozagta kādai sievietei piederoša četrus gadus veca apvidus automašīna "Toyota Land Cruiser" marta sākumā Latgalē nolaupīti divi mazlietoti džipi, Balvu rajonā - pērn ražots "Toyota Land Cruiser", bet Rēzeknē - divus gadus vecs BMW X5, kas gan vēlāk tika atrasts un aizturēti tā laupītāji.

Dārgo, jauno vai mazlietoto apvidus automašīnu zādzību īpaši daudz Latvijā bija aizvadītajos divus gados - pērn gada laikā tika nozagtas vai nolaupītas aptuveni 60 jaunas vai mazlietotas apvidus automašīnas, tostarp 11 "Toyota Land Cruiser", bet aizpērn - kopā apmēram 50 džipu, tostarp 25 "Toyota Land Cruiser".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!