Ceturtdien vakarā Purvciemā, Zvaigznāja gatvē, pagaidām nenoskaidrots vīrietis mēģinājis nogalināt kādu uzņēmēju, kura biznesa plāni bija saistīti ar šonedēļ Maskavas forštatē nodegušo divstāvu koka ēku, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.
Slepkavības mēģinājums noticis ap plkst.23 kāda nama kāpņu telpā. Uzbrucējs vairākas reizes no pistoles izšāvis uz 37 gadus veco uzņēmēju, ievainojot viņu rokā, tomēr vīrietim izdevies aizbēgt no noziedznieka. Ārsti cietušajam konstatējuši šautu brūci rokā, un pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas viņš atlaists mājās.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, vīrieša biznesa intereses ir saistītas ar zemes gabala izmantošanu Rīgā, Ludzas ielā 4, kur naktī uz trešdienu nodega divstāvu koka dzīvojamā māja.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūra LETA uzzināja, ka ekspertu vērtējumā ugunsgrēks izcēlies ļaunprātīgas dedzināšanas rezultātā.

LETA jau ziņoja, ka paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks divstāvu koka namā izcēlās pēc plkst.3 naktī. No degošās ēkas paši izglābās vai tika izglābti 15 cilvēki. Izdeguši 150 kvadrātmetri ēkas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!