Foto: Rīgas Pašvaldības policija
Ceturtdien, 30. jūnijā, Rīgā kāda motocikla vadītājs nenovaldījis savu spēkratu un avarējis, taču pēc negadījuma no notikuma vietas aizbēdzis.

Ziemeļu pārvaldes darbinieki patrulējuši Skanstes apkaimē, kur pamanījuši motociklu "Honda", kura vadītājs un pasažieris piedalījušies ceļu satiksmē bez aizsargķiverēm.

Policijas darbinieki ieslēguši operatīvā transportlīdzekļa gaismas un skaņas signālus un devuši rīkojumu apturēt motociklu. Spēkrata vadītājs sācis bēgt, taču pagriezienā nenovaldīja motociklu un apgāzies. Pēc avarēšanas motociklists bēgšanu turpinājis kājām un nozudis no policijas redzesloka.

Pašvaldības policisti izsaukuši Valsts policijas darbiniekus. Dažas minūtes vēlāk uz notikuma vietu atnācis vīrietis, kurš kārtības sargiem pastāstījis, ka ir motocikla īpašnieks. Vīrietis paskaidrojis, ka motociklu iedevis draugam, kurš vēlējies pavizināties, un nesaprotot, kāpēc draugs bēdzis no policijas darbiniekiem.

Motocikla īpašnieks nosaucis drauga vārdu, taču uzvārdu nav spējis atcerēties. Notikuma vietā ieradušies Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēmuši darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!