Foto: AFP/Scanpix

Pagājušo sestdien, 17.janvārī, Rīgā Valsts policijas darbinieki aizturējuši kādu vīrieti, pie kura atrasti un atsavināti 27,4 grami metamfetamīna, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Ap pulksten 23:00 Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki uz ielas pamanījuši vīrieti, kurš izskatījās krietni iereibis. Policisti ar vīrieti sāka sarunu, tomēr viņš nebija spējīgs adekvāti atbildēt uz uzdotajiem jautājumiem. Tādēļ policijas darbiniekiem radās aizdomas, ka vīrietis atrodas narkotisko vielu reibumā.

1986.gadā dzimušo vīrieti likumsargi nogādāja policijas iecirknī, kur pārbaudes laikā pie viņa atrada un atsavināja 27,4 gramus metamfetamīna. Policijas aplēses liecina, ka tāds daudzums metamfetamīna melnajā tirgū maksā ap 410 eiro.

Aizturētais jau iepriekš bijis divas reizes tiesāts par zādzībām.

Patlaban pret aizturēto vīrieti sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu. Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu un probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!