Foto: Valsts policija

Piektdien, 30. septembrī, aizdomās par nelegālā alkohola un cigarešu pārdošanu Valsts policija aizturējusi 67 gadus vecu sievieti, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Likumsargu rīcībā bija nonākusi informācija par kādu personu, kura savā dzīvesvietā Rīgā, Pārdaugavā, ierīkojusi nelegālā alkohola un cigarešu tirdzniecības vietu. Piektdien Speciālo uzdevumu bataljona policisti kopā ar Centra iecirkņa Kriminālpoliciju ieradušies sievietes dzīvesvietā Ventspils ielā, lai veiktu kratīšanu.

Kratīšanā policisti atraduši un atsavinājuši tūkstoti cigarešu bez Latvijas akcīzes markām un astoņus litrus nelegālā alkohola. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka sieviete nelegālās preces realizējusi.

1949. gadā dzimusī sieviete, kura jau iepriekš sodīta par identiskiem likumpārkāpumiem, aizturēta un nogādāta policijas iecirknī.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par nelegālu alkoholisko dzērienu realizāciju. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!