Foto: Shutterstock
Ceturtdien zem automašīnu riteņiem pakļuvuši vairāki gājēji, bet divus cilvēkus notriekuši riteņbraucēji, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Rīgā, Krišjāņa Barona ielā, 1956. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mitsubishi" uzbrauca gājējam, 1970. gadā dzimušam vīrietim. Cietušais pēc negadījuma saņēma medicīnisko palīdzību un no hospitalizācijas atteicās. Eduarda Smiļģa ielā kāds 1935. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volvo" uzbrauca 1943. gadā dzimušai gājējai, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Savukārt zem velosipēda riteņiem Rīgā, Augusta Dombrovska ielā, pakļuva 1960.gadā dzimusi gājēja. Viņu notrieca 1986. gadā dzimis velosipēda vadītājs un cietusī nogādāta slimnīcā. Arī Rīgā, Kuldīgas ielā, 1969. gadā dzimis velosipēdists uzbrauca 1949. gadā dzimušai gājējai. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Ogrē 1981. gadā dzimis vīrietis ar motociklu nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Pēc negadījuma viņš nogādāts slimnīcā.

Dagdas novadā pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu "Opel Calibra" nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījuma rezultātā cieta divi automašīnas pasažieri, 1992. gadā dzimuši vīrieši, kuri nogādāti slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Graudu ielā notika sadursme starp automašīnu "Toyota", kuru vadīja 1971. gadā dzimusi sieviete, un velosipēdistu, kuru vadīja 1946. gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma velosipēdists nogādāts slimnīcā.

Kopumā ceturtdien reģistrētas 89 avārijas, kurās cietuši 18 cilvēki. Reibumā pie stūres pieķerti 13 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!