Foto: AFP/Scanpix
Rīgā smagi cietis kāds iereibis velosipēdists, kurš nokritis no sava braucamā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Atpūtas ielā, kur kāds 1965.gadā dzimis vīrietis, pagaidām nenoskaidrotos apstākļos, nokritis no sava velosipēda. Pēc kritiena viņš ar smagām traumām nogādāts slimnīcā. Policija stāsta, ka vīrietis velosipēdu vadīja alkohola reibumā.

Kāda velosipēdiste cietusi arī Ilūkstē, kur viņu notrieca pagaidām nenoskaidrots auto. Spēkrats, kura marka un vadītājs vēl nav noskaidroti, Brīvības ielā griezās kādas mājas pagalmā un izraisīja sadursmi ar velosipēdu. Pēc sadursmes auto atstāja notikuma vietu, neziņojot par notikušo policijai. Ar divriteni braukusī 1957.gadā dzimusī sieviete nogādāta slimnīcā.

Liepājā kāda 1981.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Ford", notrieca gājēju, 1994.gadā dzimušu vīrieti, kurš negaidīti izskrēja uz ceļa braucamās daļas. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Kāda gājēja cietusi arī Daugavpilī, kur viņai uzkritusi žoga atlūza. 1990.gadā dzimusi sieviete nenovaldīja auto un ietriecās žogā, no tā atlūza gabals un uzkrita gājējai, 1990.gadā dzimušai sievietei.

Kopumā otrdien reģistrētas 60 avārijas, kurās cietuši 14 cilvēki. Reibumā pie stūres pieķerti 18 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!