Rīgas pašvaldības policijas patruļas darbinieki 7.martā aizturējuši kādu vīrieti, kurš ar ieroci draudējis garāmgājējiem, portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijā. Vīrietis padevies tikai pēc brīdinājuma šāviena gaisā.

Naktī uz 7.martu Augusta Deglava ielā patrulēšanas laikā pašvaldības policisti pamanījuši situāciju, kurā kāds vīrietis konfliktējis ar diviem citiem vīriešiem.

Iesaistoties konflikta risināšanā, policisti vīrietim likuši šaujamieroci nomest zemē, taču agresīvais vīrietis policista rīkojumu neesot pildījis. Pēc tā policisti ar savu dienesta ieroci raidījis brīdinājuma šāvienu gaisā un atkārtoti pieprasījis nomest ieroci.

Vīrietis pēc atkārtotā rīkojuma un brīdinājuma šāviena, izpildījis policista prasību. Pašvaldības policisti vīrieti aizturējuši un nogādājuši Valsts policijas iecirknī turpmākai apstākļu noskaidrošanai. 

Tāpat kopā ar agresīvo vīrieti iecirknī kārtības sargi nogādājuši arī abas personas, kurām vīrietis bija draudējis ar ieroci, kā arī notikušā aculiecinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!