Foto: Shutterstock

Valsts policija sestdien, 7.martā, aizturējuši kādu iereibušu vīrieti, kurš savai kaimiņienei izsitis dzīvokļa stiklus un sadūris automašīnas riepu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Sestdien ap pulksten 21:00 Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz Lidoņu ielu Rīgā, kur atrodies agresīvi noskaņots vīrietis.

Patruļpolicijas darbinieki izbraukuši uz notikuma vietu un tur aizturējuši 1977.gadā dzimušu vīrieti. Likumsargi noskaidrojuši, ka vīrietis savai kaimiņienei izsitis dzīvokļa logu stiklus un sadūris cietušās sievietes automašīnas riepu.

Aizturēšanas brīdī vīrietis bijis divu promiļu reibumā. Pēc notikušā vīrieti likumsargi ievietojuši īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Patlaban aziturētā motīvus policija skaidro izmeklēšanā.

Savukārt ap pulksten 22:00 Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz Saulgožu ielu, Rīgā. Tur iedzeršanas laikā starp diviem vīriešiem izcēlies konflikts, kas pāraudzis kautiņā.

Konfliktā ciemos atnākušais vīrietis sabojājis dzīvokļa durvis.

Ierodoties notikuma vietā, policija aizturējusi 1984.gadā dzimušu vīrieti, kurš atradies 2,26 promiļu reibumā. Aizturētais iepriekš sodīts par zādzību, liecina policijas rīcībā esošā informācija. Pēc aizturēšanas vīrieti likumsargi ievietojuši īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Abos gadījumos policija sākusi kriminālprocesu par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Par to likumā paredzēts sods ir brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!