Foto: DELFI Aculiecinieks

Ceturtdien, Hanzas un Strēlnieku ielas krustojumā, Rīgā, noticis ceļu satiksmes negadījums, kura laikā auto uzbraucis bērnu dārza grupiņai, portālu "Delfi" informēja Valsts policija (VP).

Sākotnējā informācija liecina, ka 1987.gadā dzimis vīrietis, iespējams, veselības problēmu dēļ zaudējis kontroli pār "Volvo" markas automašīnu. Tā rezultātā automašīnas vadītājs nobraucis no ceļa braucamās daļas un uzbraucis uz ietves, kur tajā brīdī audzinātājas pavadībā gāja bērnudārza grupiņa.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vadītājs iebraucis bērnu grupiņā un pēcāk ēkas sienā. Negadījumā cietuši trīs bērni, kuri nogādāti medicīnas iestādē.

Šobrīd policija strādā negadījumā vietā un izmeklēšanā skaidros notikušā negadījuma apstākļus.

Notikuma vietā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi sniedza palīdzību trijiem 5-6 gadus veciem bērniem.

Bērni guvuši smadzeņu satricinājumu un viens no bērniem arī kājas traumu. Visi tika nogādāti slimnīcā.

Mediķi palīdzību sniedza arī autovadītājam, kuram bija radušās pēkšņas veselības problēmas, pēc apskates un palīdzības saņemšanas šoferis no nogādāšanas slimnīcā atteicās.

Kā liecina aģentūras LETA informācija, uz vietas veiktajā alkohola pārbaudē vadītāja organismā konstatētas 0,16 promiles. Latvijas likumi ļauj piedalīties ceļu satiksmē ar alkohola koncentrāciju līdz 0,5 promilēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!