Šorīt Rīgā, Merķeļa ielā, trīs pagaidām nenoskaidrotas personas piekāva trolejbusa vadītāju, kurš ar galvas un rokas sasitumiem ievietots slimnīcā.
Kā aģentūru LETA informēja Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes preses centra priekšniece Ieva Zvīdre, par notikušo policijas operatīvās vadības centrā informācija saņemta plkst.6.30.

Pēc šofera vārdiem, trīs personas sākušas sist pa trolejbusu. Trolejbusa vadītājs izkāpis no kabīnes, un trīs uzbrucēji viņu piekāvuši.

Uz notikuma vietu izbrauca policijas operatīvās reaģēšanas rotas darbinieki, kuri noskaidroja notikušā apstākļus un kopā ar trolejbusa šoferi inspicēja tuvāko rajonu. Tomēr atrast vainīgās personas neizdevās. Pēc tam trolejbusa vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kā aģentūru LETA informēja Tramvaju un trolejbusu pārvaldē, 7.maršruta trolejbusa pieturvietā Merķeļa ielā ap plkst.5.20 vairākas personas esot aizšķērsojušas trolejbusa ceļu un dauzījušas tā metāla apdares elementus. Kad vadītājs izkāpis no trolejbusa, lai aizrādītu, trīs personas, kas varētu būt bijušas alkohola reibumā, viņu piekāvušas.

Pašreiz vadītājs nogādāts pilsētas 1.slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!