Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Šonedēļ Rīgas pašvaldības policija aizturējusi vīrieti, kurš kādas Rīgas izglītības iestādes teritorijā, atkailinājis dzimumorgānus, portāls “Delfi” uzzināja policijā.

Informāciju par to, ka vīrietis kādas izglītības iestādes teritorijā atkailina dzimumorgānus, policija saņēma pirmdien, 14. oktobrī, pulksten 15.43.Uz norādīto adresi nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes ekipāža.

Rīgas likumsargi apsekoja skolas teritoriju un pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti. Viņš tobrīd atradās pie skolas logiem un kūpināja cigareti. Vīrietis nespēja izskaidrot, kāpēc viņš atrodas izglītības iestādes teritorijā.

Vienlaikus dežūrdaļas darbinieki sazinājās ar policijas izsaucēju, kura izrādījās izglītības iestādes darbiniece. Sieviete apstiprināja, ka apturētais kungs atkailinājies pie pirmā stāva logiem. Tāpat viņa atklāja, ka pati pirmo reizi redzējusi šo vīrieti veicam netiklas darbības, taču citi izglītības iestādes darbinieki jau iepriekš saskārušies ar līdzīgām situācijām. Iepriekšējās reizēs par notikušo neesot ziņots policijai.

Policisti informējuši skolas pārstāvi, ka šajā gadījumā viņai būs jādodas uz Valsts policiju, lai sniegtu liecību. Sieviete uz policijas iecirkni piekrita doties nekavējoties.

Līdz ar to vīrietis tika aizturēts un nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Līdz iecirknim nogādāta arī aculieciniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!