Foto: LETA

Sestdien Aknīstē, Skolas ielā, 1962.gadā dzimis vīrietis ar velosipēdu iebraucis ceļa nomales aizsargbarjerā un no gūtajām traumā notikuma vietā nomiris, portālu "Delfi" informēja Valsts policija.

Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē, 1986.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Ford" uz gājēju pārejas uzbraucis gājējiem. Slimnīcā nogādāts cietušais gājējs, bet otrs vīrietis no hospitalizācijas atteicies.

Mālpilī autovadītājs alkoholisko dzērienu ietekmē uzbraucis tilta apmalei. Negadījumā cietis 1969.gadā dzimis vīrietis, kurš no hospitalizācijas atteicies, un 1967.gadā dzimis vīrietis, kurš arī atradās alkohola reibumā un tika nogādāts slimnīcā.

Jūrmalā "BMW" autovadītājs iebraucis kokā un atstājis ceļa satiksmes vietu. Negadījumā cietis 1993.gadā dzimis pasažieris, kurš nogādāts slimnīcā.

Engures novadā uz autoceļa Jelgava (Tušķi)-Tukums 46.kilometra "BMW" autovadītāja netika galā ar vadību, nobrauca no ceļa un iebrauca kokā. Ceļu satiksmes negadījumā cietusi vadītāja un pasažieres – 2000.gadā dzimusi meitene un 1969.gadā dzimusi sieviete. Cietušie nogādāti slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 48 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 10 cilvēki, tostarp viens gājis bojā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!