Foto: AFP/Scanpix/LETA

Rēzeknes novada Rogovkā pazudušās meitenes meklēšanas darbi turpinās, informēja Valsts policijas pārstāve Lāsma Kursīte.

Pārmeklētā platība nu jau ir 20 kvadrātkilometri. Ir pārmeklēti astoņi dīķi, no kuriem seklākie ir izsūknēti, bet dziļākos pāmeklējuši ūdenslīdēji vai tie pārmeklēti ar zemūdens dronu palīdzību. Pārskatītas arī visas akas šai apkārtnē. Policija nezaudē cerības atrast meiteni, sacīja Kursīte.

Kā iepriekš ziņots, 5.maijā Rēzeknes novadā, Nautrēnu pagastā, Rogovkā pazudusi septiņus gadus veca meitene Justīne Reinikova.

Pamatversija ir, ka meitenīte pati pametusi mājas pagalmu un devusies prom nezināmā virzienā. Ik pa laikam tiek saņemti iedzīvotāju zvani no dažādām Latvijas vietām, ka ir redzēta Justīnei līdzīga meitene, taču pašlaik tie ir bez pozitīva rezultāta.

Justīnes meklēšanā iesaistīts plašs cilvēkresursu skaits no Valsts policijas, Valsts robežsardzes, Zemessardzes, brīvprātīgo organizācijām, brīvprātīgajiem. Tāpat piesaistīts Valsts robežsardzes helikopters, tiek izmantoti Valsts policijas droni, tostarp ar termokameru, Valsts robežsardzes kinologi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!