Foto: DELFI
Klusajā Sestdienā, 26. martā, ap plkst. 12.55 Aizputē, Lažas ielā izcēlās konflikts starp diviem vīriešiem, kura laikā viens no konfliktā iesaistītajiem, 1983. gadā dzimis vīrietis izšāva ar gāzes pistoli. Šāviņš trāpīja 1987. gadā dzimušam vīrietim, kurš guva acs traumu un tika nogādāts ārstniecības iestādē, portāls "Delfi" uzzināja policijā.

Otrajās Lieldienās, 28. martā, īsi pēc pulksten vieniem naktī policijā tika saņemta informācija, ka kādā dzīvoklī Liepājā, Spīdolas ielā, izcēlies konflikts. Tā laikā 1971. gadā dzimusi sieviete ar šķērēm sadūra kādu 1987. gadā dzimušu vīrieti. Cietušais nogādāts Liepājas Reģionālajā slimnīcā. Policija par notikušo ir uzsākusi kriminālprocesu.

Klusajā Sestdienā, 26. Martā, ap plkst. 19.30 Priekules novadā uz autoceļa Priekule – Paplaka sadega mopēds. Iespējams, ka degšanu izraisīja īssavienojums. Policija pārbauda notikušā apstākļus.

Savukārt Lieldienās, 27. martā, plkst. 3.45 Liepājā, Pulkveža Brieža ielā tika aizturēts kāds 1966. gadā dzimis vīrietis, kurš stūma velosipēdu. Pārbaudot divriteni, tika konstatēts, ka ritenis ticis pārkrāsots, un tam ir izvīlēts rāmja numurs. Policija atsavināja velosipēdu un tālākai apstākļu noskaidrošanai nogādāja to Valsts policijas iecirknī.

Ap plkst. 5.55 tika saņemta informācija, ka Liepājā, Dorupes ielā, vairākām automašīnām ir nolauzti vai atliekti atpakaļskata spoguļi. Kopumā minētajā ielā bojājumi tika konstatēti 10 automobiļiem.

Tajā pašā dienā plkst. 8.20 Liepājā, Eduarda Tisē ielā sabojāti vai pilnībā nolauzti atpakaļskata spoguļi tika konstatēti septiņām automašīnām. Īpašniekiem radītie materiālie zaudējumi tiek precizēti.

Policija par notikušo ir uzsākusi kriminālprocesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!