Foto: Valsts policija

Pagājušā nedēļā, 15.janvārī, Valsts policijas darbinieki Saldus novada Ezeres pagastā uz aizdomu pamata par narkotisko vielu pārvadāšanu lielos apmēros apturēja transportlīdzekli un aizturēja 1989.gadā un 1986.gadā dzimušus vīriešus, no kuriem vecākais ir bērnu cīņas sporta treneris, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Veicot kratīšanu transportlīdzeklī un pie personām, likumsargi izņēma aptuveni 69 gramus pulverveida vielas, kas satur narkotisko vielu - kokaīnu.

Abas personas aizturētas un atzītas par aizdomās turētajām. 1986.gadā dzimušajam vīrietim kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums, bet otram – ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Kā norāda policija, 1986.gadā dzimušais vīrietis - sporta treneris, ikdienā pats dzīvojis veselīgi, sportojis, darbojies sporta kluba biedrībā, bet bērniem un jauniešiem palīdzējis apgūt iemaņas cīņas sportā. 

Abi vīrieši jau agrāk nonākuši policijas redzeslokā un tikuši sodīti.

Patlaban turpinās pirmstiesas izmeklēšana sāktajā kriminālprocesā par narkotisko vielu glabāšanu un pārvadāšanu realizācijas nolūkos lielos apmēros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!