Foto: F64
Valsts policija saņēmusi Lietuvas kolēģu ekspertīzes slēdzienu par mīklaini pazudušā advokāta Aināra Platača auto, taču sīkāk tajā secināto nekomentē.

Platača kolēģis advokāts Aloizs Vaznis portālam "Delfi" norādīja – ekspertīzē ir atrastas kaut kādas pēdas, pirkstu nospiedumi, taču tur atrastais ir vēl jāpārbauda. Taču arī Platača kolēģis nezināja sīkāk pastāstīt par ekspertīzē atklāto. Viņš norādīja, ka Platača pazušanu saista tikai ar viņa profesionālo darbību advokatūrā.

Savukārt Valsts policijas pārstāve Linda Neimane Zobena portālam "Delfi" apliecināja, ka policijā slēdziens saņemts aptuveni pirms mēneša, taču rezultātus policija neatklāj, lai netraucētu izmeklēšanai. Policija arī nekomentē to, vai mašīnā atrastās pēdas apstiprina aizdomas, ka advokāts ir nogalināts.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka maija beigās ar iesniegumu par Platača pazušanu Valsts policijā vērstās viņa kolēģis, advokātu biroja "Platacis un partneri" advokāts Aloizs Vaznis. 25.maijā Muceniekos, netālu no autobusa maršruta galapunkta, atrasta tukša Platača automašīna "Mercedes-Benz 500" melnā krāsā.

Policija vairākas dienas "ķemmēja" apkārtni vietā, kura atrasts auto, taču nekādas advokāta pēdas neatrada. Lai palīdzētu lietu noskaidrot, izmeklēšanā iesaistīti Lietuvas kolēģi, kuri pārbaudīja advokāta auto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!