Foto: stock.xchng

Valsts policija (VP) aizturējusi agrāk sodītu vīrieti, kurš noslepkavojis bijušās sievas dzīvesbiedru, aģentūru LETA informēja VP.

16. marta vakarā policijā saņemta informācija, ka dzīvoklī Sarkandaugavā atrodas vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Par notikušo paziņoja bojā gājušā tuviniece. Tāpat policija tika informēta par to, ka iespējamais vainīgais no dzīvokļa paņēmis mazgadīgu meiteni un kopā ar viņu devies prom.

Atbraukusī policija dzīvoklī atrada 1978. gadā dzimuša vīrieša līķi ar durtām brūcēm.

Policisti noskaidroja, ka tovakar iespējamais vainīgais atnācis pie savas bijušās sievas uz dzīvokli, kur viņa dzīvojusi kopā ar savu jauno vīru un bērnu. Alkohola reibumā starp abiem vīriešiem sācies konflikts, kā rezultātā bijušais vīrs otram vīrietim divas reizes iedūris krūšu un kakla rajonā. No gūtajiem ievainojumiem vīrietis notikuma vietā gāja bojā.

Pēc nozieguma ļaundaris paņēmis no dzīvokļa savu astoņus gadus veco meitu, kas pastāvīgi dzīvo pie mātes, un devies prom no notikuma vietas.

Veicot speciālās izmeklēšanas darbības, policisti noskaidroja aizdomās turētā un meitenes iespējamo atrašanās vietu. Ņemot vērā saņemto informāciju, ka vīrietis atrodas stiprā afekta stāvoklī, ir piedzēries, izdarījis smagu noziegumu, turklāt pie viņa atrodas mazgadīgs bērns, tika pieņemts lēmums aizturēšanā piesaistīt pretterorisma vienību "Omega".

Tajā pašā vakarā policija vīrieti aizturēja. Notikuma vietā atradās arī meitene, kurai briesmas nedraudēja, tāpēc viņa tika nodota mātes aprūpē.

Aizturētais vīrietis ir dzimis 1978. gadā un iepriekš sodīts par laupīšanu un zādzībām.

Aizdomās turētajam vīrietim tiesa piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu. Viņam draud mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana no pieciem līdz 20 gadiem.

Ņemot vērā, ka notikušajā ir iesaistīts bērns, par notikušo tiks paziņots arī bāriņtiesai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!