Foto: Valsts policija
Pirmdien, 12. novembrī, Saulkrastos vieglā automašīna notriekusi gājēju, kurš notikauma vietā gājis bojā. Likumsargi aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus.

Valsts policijā portāls "Delfi" uzzināja, ka 12. novembrī pulksten 16.45 Saulkrastos, Ainažu ielā, pie sabiedriskā transporta pieturas "A.Kalniņa iela", kāds autovadītājs ar automašīnu "Volkswagen Passat" uzbraucis gājējam. Cietušais no gūtajām traumām gājis bojā notikuma vietā.

Valsts policija skaidro notikušā apstākļus un aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju. Ar policiju sazināties iespējams, zvanot uz tālruņa numuriem 67219837, 26653635 vai 110.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 92 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 satiksmes dalībnieki un viena persona gājusi bojā.

Ceļu satiksmes jomā noformēti 428 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 157 par ātruma pārsniegšanu, divi par agresīvu braukšanu un 11 par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!