Foto: DELFI
Nedēļas sākumā Sausnējas pagasta Liepkalnes ciemā kāds vietējais iedzīvotājs pēc strīda ar dzīvesbiedri aizdedzinājis savu namu un reibumā sēdies pie automašīnas stūres, aptuveni pēc puskilometra avarējot, otrdien vēstī LNT raidījums "Degpunktā".

Raidījums ziņo, ka 56 gadus vecais vīrietis pēc strīda ar sievu devies uz pagrabu, kur atradis benzīna kannu, aplējis savu namu un pēcāk pielaidis tam uguni. Brīdī, kad namā parādījušās liesmas, iereibušais vīrietis iekāpis automašīnā un aizbraucis. Vēlāk gan noskdirojies, ka aptuveni pēc puskilometra automašīna avarējusi.

Pēc negadījuma iereibušajam vīrietim bijusi nepieciešama ārstu palīdzība. Mediķus izsaucis kāds garāmgājējs. Kā raidījumam pastāstījusi Neatliekamās medicīniskās palīdzības preses pārstāve Inga Vītola, mediķi notikuma vietā secinājuši, ka vīrietis ir pie samaņas un staigājis apkārt savam spēkratam.

"Par to, kas ir noticis, viņš negribēja stāstīt, komentēt, bet pēc kāda laika, lai arī sākotnēji atteicies no apskates, viņš tai piekrita. Tāpat viņš piekrita arī nogādāšanai slimnīcā," stāstījusi Vītola. Raidījums norāda, ka vīrietis ir guvis virspusējus galvas ievainojumus un krūšu kurvja ievainojumu.

Mediķi vīrieti nogādājuši slimnīcā. Savukārt uz vīrieša namu izsaukti ugunsdzēsēji, kas apdzēsuši liesmas. Raidījums norāda, ka par atgadījumu informēta arī policija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!