Foto: LETA
30. oktobrī Latvijas Republikas Senāts izskatīja bijušās Aizkraukles rajona prokuratūras prokurores Diānas Bebres-Kondrātes kasācijas sūdzību un atstāja Administratīvās apgabaltiesas iepriekš pieņemto spriedumu negrozītu un noraidīja prokurores iesniegto kasācijas sūdzību, portālu "Delfi" informēja prokuratūras pārstāve Una Rēķe.

Visu trīs līmeņu administratīvās tiesas, kurās prokuratūras intereses pārstāvēja Ģenerālprokuratūras Personu un valsts tiesību aizsardzības departamenta prokurors, ir atzinušas atbildētājas, Latvijas Republikas Prokuratūras rīcību, atbrīvojot prokurori no amata saistībā ar nevainojamas reputācijas zudumu par tiesisku un pamatotu.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka bijusī prokurore Diāna Bebre-Kondrāte savulaik bija iesaistīta auto avārijā un ceļu satiksmes negadījuma vietā uzvedās necienīgi.

Bebres-Kondrātes auto iebrauca pretējā joslā un ietriecās stāvošā transportlīdzeklī. Mašīnā bija Bebres-Kondrātes vīrs ceļu policists un divi nepilngadīgi bērni. To, kurš patiesībā vadīja auto, viņa atteicās nosaukt. Tāpat gan Bebre-Kondrāte, gan viņas vīrs atteicās veikt alkohola reibuma pārbaudi ārstniecības iestādē un abu uzvedība bijusi agresīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!