Foto: F64
Slideno ceļu dēļ sestdien notikušajās avārijās cietuši 29 cilvēki. Ceļi ir apledojuši arī svētdien, tāpēc policija aicina autovadītājus būt īpaši uzmanīgiem.

Policijas informācija liecina, ka kopējais avāriju skaits sestdien nebija lielāks kā ikdienā, taču slideno ceļu dēļ bija vairāk cietušo.

Rīgā, Kleistu ielā "Citroen Berlingo" nobrauca no ceļa un ietriecās kokā, rezultātā cieta 1975.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīca. Siguldā, Pulkveža Brieža ielā "Volvo" un "Audi" sadursmē cieta 1969.gadā dzimis pasažieris.

Neretas novada Zalves pagastā 1983.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Audi" neizvēlējās drošu ātrumu, nobrauca no ceļa un apgāzās, rezultātā cieta 1983.gadā dzimis pasažieris.

Rīgā, Nometņu ielā kādas 1958.gadā dzimušas sievietes vadītā automašīna "Hunday" ietriecās stāvošā "Audi", rezultāta cieta "Audi" vadītāja un bojātas vēl divas stāvošas mašīnas – "Toyota" un "Škoda".

Varakļānu pagastā uz ceļa Jēkabpils – Rēzeknē kāds 1987.gadā dzimis vadītājs ar automašīnu "Mazda 323F" nobrauca no ceļa un auto apgāzās. Vadītājs nonāca Rēzeknes slimnīcā. Bet Rēzeknes novada Feimaņu pagastā "VW Passat" un "Mercedes Benz" sadursmē cieta 1967.gadā dzimis vīrietis, 2001.gadā dzimis zēns, 1957.gadā dzimusi sieviete un 1986.gadā dzimis vīrietis.

Feimaņu pagastā notika vēl viena avārija - uz autoceļa A13 88.kilometra "VW Caravelle" vadītājs nobrauca no ceļa, auto apgāzās, rezultātā cieta 1986. , 1976. un 1990. gadā dzimuši vīrieši, kuri nogādāti slimnīcā.

Vēl viens auto apgāzās Jelgavas novada Platones pagastā – 1975.gadā dzimis vīrietis netika galā ar "BMW 320" vadību. Autovadītājs nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēts alkohola reibums.

Savukārt Aglonas novadā, Kastuļinas pagastā, Priežmalē kāda 1992.gadā dzimusi jauniete ar "VW Passat" uzbrauca 1994.gadā dzimušai gājējai, kura guva smadzeņu satricinājumu un nogādāta slimnīcā. Rīgā, Daugavpils ielā kāds 1977.gadā dzimis vīrietis ar "Volvo" uzbrauca 1961.gadā dzimušam iereibušam gājējam, kurš nogādāts slimnīcā.

Jau ziņots, ka sestdien plkst. 10 Valkas novada Vijciema pagastā automašīna "Mazda" nobraukusi no ceļa. Avārijā cietuši četri Igaunijas pilsoņi - trīs pieaugušie dabūjuši vieglas traumas, savukārt piecus mēnešus veca meitenīte, kas arī bija mašīnā, nosūtīta uz pārbaudēm slimnīcā.

Savukārt plkst. 11.11 Smiltenes novada Launkalnes pagastā vieglā automašīnā nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Šajā avārijā viegli cietuši divi pieaugušie un divus mēnešus vecs bērns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!