Foto: DELFI Репортер

Sestdien Latvijā fiksēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros dažādas traumas guvis 21 cilvēks, tostarp gājēji, automašīnu vadītāji un pasažieri. Bojā gājuši divi cilvēki, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Gulbenes novada Daukstu pagastā uz autoceļa Gulbene - Jaungulbene starp apdzīvotām vietām Stāķi un Stari kāds nenoskaidrots vadītājs vadīja "BMW" markas auto un iebrauca kokā. Šajā negadījumā cieta automašīnas pasažieri - 1990., 1986. un 1993.gadā dzimuši vīrieši, kuri nogādāti slimnīcā.

Ludzas novada Isnaudas pagasta Mežavepros kāds 1941.gadā dzimis vīrietis, vadot "Scania" markas auto ar piekabi, neizvēlējās drošu kustības ātrumu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Vīrietis ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Sējas novadā pagaidām nenoskaidrotā vietā un apstākļos dažādas traumas guvusi kāda 1985.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā, bet Līgatnes novadā kāds 1989.gadā dzimis vīrietis nokritos no motocikla "Kawasaki" un savainojās.

 Sestdien ap pulksten 15:20 Dundagas novadā pa ceļu Talsi - Dundaga - Mazirbe, kāda 1985.gadā dzimusi sieviete vadīja "Volkswagen" markas automašīnu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Šajā negadījumā cieta 2005., 2007. un 2008.gadā dzimušas meitenes. Cietušie nogādāti slimnīcā.

Rīgā, Brīvības ielā, kāds 1981.gadā dzimis vīrietis vadīja "Audi" markas automašīnu un uzbrauca gājējam - 1963.gadā dzimušam vīrietim, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Vīlipa ielas un Elvīras ielas apkaimē kāds 1987.gadā dzimis vīrietis vadīja "Ford" markas auto un uzbrauca gājējai - 1971.gadā dzimušai sievietei, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

 Rīgā, Ulbrokas ielā kādai 1943.gadā dzimušai gājējai uzbrauca kāda 1956.gadā dzimuša vīrieša vadīta "Mazda" markas automašīna un arī šī gājēja nogādāta slimnīcā, bet Jaunciema gatvē kāda 1945.gadā dzimusi sieviete ar "Mazda" markas automašīnu uzbrauca 1964.gadā dzimušam gājējam, kurš nogādāts slimnīcā.

Jau vēstīts, ka traģisks negadījums sestdienas vakarā notika pie Skrīveriem, kur vairāku auto sadursmē gājis bojā vīrietis un bērns, bet vēl četri cilvēki guvuši nopietnas traumas un nogādāti slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!