Policijas darbinieki ceturtdien aizturējuši kāda uzņēmuma direktoru, kuru tur aizdomās par nelikumīgu dokumentu izgatavošanu un izmantošanu, kā arī zagtas automašīnas pārdošanu.
1968.gadā dzimušais Sergejs Varakins, kurš ir SIA KSAB prezidents, dokumentus viltojis zagtai automašīnai, lai to varētu pārreģistrēt un vēlāk pārdot, BNS uzzināja Valsts policijā.

Aizdomās turamais ievietots policijas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Pašlaik policijas darbinieki skaidro, vai aizdomās turamais nav iesaistīts vēl kādos noziegumos un vai viņš nav viltojis dokumentus citām zagtām automašīnām.

Organizētās noziedzības un korupcijas apkarošanas biroja (ONKAB) priekšnieks Leonīds Bogdanovs piektdien sarunā ar BNS sacīja, ka SIA direktors nav aizturēts saistībā ar izmeklējamo lietu par Rīgas muitas darbinieku veiktajiem noziegumiem ar automašīnām.

Jau vēstīts, ka divu nedēļu laikā ONKAB darbinieki ir aizturējuši piecus cilvēkus, starp kuriem ir esošie un bijušie muitnieki, kurus tur aizdomās par nelikumīgu automašīnu ievešanu Latvijā.

Lai arī nekādas ziņas par šīs lietas izmeklēšanu netiek sniegtas, ir paziņots, ka aizdomās turamie valstij radījuši vismaz 40 000 latu zaudējumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!