Piektdienas vakarā Rīgā, Teikas rajonā, kāda sieviete nodarījusi miesas bojājumus diviem svešiem mazgadīgiem bērniem, kuri pēc tam nogādāti slimnīcā.
Rīgas reģiona policijas pārvaldes pārstāvis Edgars Dudko, 1981.gadā dzimusi sieviete izgājusi pastaigāties ar savu bērnu - aptuveni 4-5 gadus vecu, kad pēkšņi viņa uzbrukusi svešiem garāmejošiem bērniem. No sievietes rīcības cietis aptuveni divus gadus vecs bērniņš, kuram sieviete iedūrusi kaklā adatu.

Kvartālu tālāk šī pati sieviete uzbrukusi četrus gadus vecam bērnam, viņam pa galvu sitot ar ķieģeli. Šis bērniņš pastaigājies kopā ar abiem vecākiem, un bērna tēvs turējis uzbrukušo sievieti, kamēr atbrauca policija. Sievieti nogādāja psihoneiroloģiskajā slimnīcā pārbaužu veikšanai, savukārt viņas bērns nodots radiem.

Mazais divus gadus vecais bērns pastaigājās kopā ar vecmāmiņu, kura policiju neizsauca, bet izsauca ātro medicīnisko palīdzību. Bērniņam slimnīcā adatu no kakla izvilka, un viņa veselībai vairs briesmas nedraud. Arī no ķieģeļa sitiena cietušais bērns tika nogādāts slimnīcā, kur viņam uzliktas vairākas šuves.

Policija pieļauj, ka šāda sievietes rīcība varētu būt saistīta ar spilgtiem emocionāliem pārdzīvojumiem privātajā dzīvē, kā arī neseno darba zaudēšanu.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!