Foto: Pašvaldības policija
Zolitūdē, Rostokas ielā, ģimenes konflikta laikā kāda iereibusi sieviete ar nazi savainojusi māti un vīru, kuri nav ļāvuši viņai sēsties pie stūres reibumā, portāls “Delfi” uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Ierodoties notikuma vietā, kāpņu telpā sastapta kāda kundze ar asiņojošām rokām. Policijas darbinieki noskaidroja, ka sievietei uzbrukusi viņas meita, kura pēc uzbrukuma pametusi dzīvokli.

Turpinot aptaujāt lieciniekus, noskaidrots, ka iepriekš cietušās sievietes meita kopā ar savu vīru lietojuši alkoholu, taču vakara gaitā izcēlies konflikts, jo vīrs mēģinājis atturēt savu sievu no braukšanas reibumā.

Kā stāstīja cietušie, sieva alkohola reibumā pēkšņi vēlējusies doties izbraucienā ar auto, taču viņas vīrs centies viņu atturēt no šādas rīcības. Tas iereibušo sievieti sadusmojis, un viņa ar nazi uzbrukusi savam vīram.

Tajā brīdī telpā ienākusi agresīvās sievietes māte, kura, iesaistoties ķīviņā, mēģinājusi neitralizēt savu meitu.

Cīņas karstumā ievainojumus rokās guva gan uzbrucējas laulātais, gan viņas māte. Uzreiz pēc šī notikuma abi cietušie patvērušies pie kaimiņiem un izsaukuši operatīvos dienestus, taču meita pa to laiku dzīvokli pametusi. Pie auto stūres viņa gan neesot sēdusies.

Notikuma vietā Rīgas pašvaldības policisti sagaidīja mediķus un Valsts policijas darbiniekus, bet pēc to ierašanās devās patruļā ar mērķi atrast agresīvo sievieti.

Aptuveni divas stundas vēlāk kārtības sargi uz ielas pamanīja iespējamo vaininieci, un pēc identitātes pārbaudes policistu aizdomas apstiprinājās.

Agresīvā 33 gadus vecā sieviete aizturēta un nogādāta Valsts policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!