Foto: DELFI
Siguldā piektdienas vakarā kāds jaunietis ar "VW Multivan" sabrauca 90 gadus vecu gājēju, liecina policijas informācija.

Traģisks negadījums notika ap pulksten 19:37 Siguldā, Raiņa ielā, kur 1988.gadā dzimis vadītājs ar "VW Multivan" uzbrauca 1921.gadā dzimušam gājējam, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Savukārt Daugavpils rajonā 1932.gadā dzimis "VW Golf" vadītājs netika galā ar auto vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Auto vadītājs un 1935.gadā dzimis pasažieris guva dažādas traumas un nogādāti slimnīcā.

Liepājā, Raiņa ielā plkst.19:25 kāds 1974.gadā dzimis autovadītājs ar "VW Sharan" uzbrauca 1960.gadā dzimušam gājējam, kurš šķērsoja braucamo daļu. Cietušais gājējs nogādāts Liepājas reģionālajā slimnīcā.

Bet Apes pagastā naktī uz sestdienu, pulksten 01:50 ceļa Rīga – Sigulda – Veclaicene krustojumā ar ceļu Ape – Igaunijas robeža 1984.gadā dzimusi "BMW 320" vadītāja nobrauca no ceļa un ieslīdēja grāvī. Cieta vadītāja un pasažieris, kuri tika nogādāti Alūksnes slimnīcā ar galvas traumām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!