Foto: stock.xchng
Ņukšu pagastā kāds narkomāns nežēlīgi aplaupījis vecu sievieti, bet pēc tam nonācis slimnīcā pēc narkotiku pārdozēšanas, kur arī aizturēts, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

13.maija naktī Ludzas novada Ņukšu pagastā kāds vīrietis uzbruka 1933. gadā dzimušai sievietei, kura mājās bija viena. Pielietojot vardarbību, uzbrucējs nolaupīja naudu un mobilo telefonu, nodarot materiālos zaudējumus gandrīz 250 latu apmērā. Dodoties prom, viņš sievieti ieslēdza pagrabā, no kura pašas spēkiem viņa nebūtu varējusi izkļūt. Sirmgalvei no pagraba palīdzēja izkļūt kaimiņi, kuri, nesastopot saimnieci mājā, sāka to meklēt.

Operatīvo meklēšanas pasākumu rezultātā kriminālpolicijas darbinieki tai pat dienā nāca uz pēdām uzbrucējam - kādam 1989.gadā dzimušam vietējam iedzīvotājam.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka aizdomās turētais veco sievieti aplaupīja, lai iegūtu līdzekļus narkotiku iegādei. Tā kā pēc laupīšanas viņš jau bija paspējis "pārlietoties" narkotikas un atradās slimnīcā, kur viņam tika sniegta neatliekama medicīniskā palīdzība pēc intoksikācijas, viņš tika aizturēts vēlāk, kad nedaudz atguvās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!