Foto: Rīgas Pašvaldības policija
Sestdien, 31. martā, Rīgas pašvaldības policistus garāmgājējs informējis par kādu aizdomīgu kungu, kurš iemitinājies koka šķūnīšos māju pagalmā Torņakalnā. Pārbaudot informāciju, kārtības sargi atraduši vīrieti ar desmit litriem spirta.

Rīgas pašvaldības policijā portālu "Delfi" informēja, ka 31. martā neilgi pēc pulksten 21 pie pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbiniekiem piesteidzies garāmgājējs, kurš norādījis uz netālu esošajām koka būdiņām. Ziņotājs skaidrojis, ka tajā uzturas kāds aizdomīgs vīrietis.

Policisti devušies uz norādīto teritoriju un apsekojuši koka namiņus, un pie viena no tiem pieklauvējuši. Durvis atvēris kāds kungs, kurš skaidrojis, ka pirms neilga laika ievācies palīgēkā. Uz grīdas pašvaldības policisti pamanījuši vairākas plastmasas pudeles ar caurspīdīgu nezināmas izcelsmes šķidrumu. Apskatot tās tuvāk, kārtības sargi sajutuši no tām plūstot alkoholam raksturīgo smaku. Blakus pudelēm atradušās arī vairākas cigarešu paciņas bez Latvijas akcīzes markām.

Kungs policistiem skaidrojis, ka desmit litrus spirta iegādājies tirgū personīgajai lietošanai, taču pašvaldības policisti apstākļu pārbaudīšanai izsaukuši Valsts policijas darbiniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!