Foto: DELFI
Avārija ceturtdien notikusi pie Bērzkroga, negadījumā cietuši četri cilvēki, tostarp bērni, pastāstīja Valsts policijas pārstāve Ilze Ungure.

Viņa norādīja, ka pagaidām nezināmu iemeslu dēļ vieglā automašīna iebraukusi pretējā braukšanas joslā un sadūrusies ar kravas auto.

Negadījuma cieta visi vieglās automašīnas pasažieri, tostarp bērni. Vieglā auto vadītājs bija piesprādzējies.

No četriem cilvēkiem, kuri atradās vieglajā automašīnā, divi bija bērni. Visi četri cilvēki hospitalizēti.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola pastāstīja, ka viens no cietušajiem bērniem ir gadu vecs puisītis, bet otrs - divus gadus veca meitenīte. Zēnam konstatēta galvas traumas ar aizdomām par smadzeņu satricinājumu un vēdera trauma. Savukārt meitenei konstatēta galvas traumas ar aizdomām par smadzeņu satricinājumu, kā arī krūšu kurvja un rokas trauma.

Visvieglāk, atbilstoši Vītolas teiktajam, cietis 29 gadus vecs vīrietis, kuram mediķi konstatējuši galvas traumas ar aizdomām par smadzeņu satricinājumu, krūšu kurvja trauma un ekstremitāšu savainojumi. Cietusi arī kāda sieviete, par kuras veselības stāvokli pagaidām ziņu nav.

Visi cietušie nogādāti Vidzemes slimnīcā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Marita Masule pastāstīja, ka vienas vienas sievietes izkļūšanai bija nepieciešama glābēju palīdzība. Cietusī no automašīnas tika atbrīvota ar hidraulisko instrumentu palīdzību.

Ungure paskaidroja, ka pašlaik bloķētā satiksme ir daļēji atjaunota.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!