Foto: DELFI
Svētdien Smiltenē divi vīrieši aplaupījuši "Virši-A" degvielas uzpildes staciju, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Laupītāju guvums bijuši 295 lati, sacīja Jukāma.

Kā stāstīja policijas pārstāve, svētdienas vakarā īsi pirms plkst.22 degvielas uzpildes stacijas telpās iegājuši divi vīrieši maskās un, piedraudot ar pistolei līdzīgu priekšmetu, nolaupījuši naudu.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176.panta 2.daļas par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās.

Abi vīrieši runājuši latviski un bijuši vecumā no aptuveni 20 līdz 25 gadiem. Viņu auguma garums ir aptuveni 1,7 metri līdz 1,8 metri.

Viens no laupītājiem bija ģērbies tumši zilā jakā ar kapuci. Jakas priekšā bijis uzraksts, savukārt uz rokām - plata, balta svītra, kājās gaiši zaļas krāsas bikses. Otrs ģērbies tumšā jakā ar kapuci un tumšās biksēs.

Policija aicina visus, kas var sniegt informāciju par notikušo laupīšanu vai citu informācija, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā, zvanīt - 110, 112 vai 29520845.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!