Vakar starptautiskajā lidostā "Rīga" Latvijas policija Somijas kolēģiem nodeva 51 gadus vecu Somijas pilsoni, kuru Interpols bija izsludinājis starptautiskajā meklēšanā par psihotropo vielu kontrabandu.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā pastāstīja, ka 2.februārī, pamatojoties uz Ģenerālprokuratūras lēmumu par izdošanu, Valsts policijas Starptautiskās sadarbības pārvaldes darbinieki lidostā nodeva Somijas policijas konvojam 1952.gadā dzimušo Teuvo, kurš aizturēts 4.janvārī, iebraucot Latvijā no Igaunijas.

Teuvo kopš pērnā gada 10.decemba Somija bija izsludinājusi starptautiskajā meklēšanā par liela daudzuma narkotisko vielu -10 000 tablešu medicīniskā preparāta "Subutex 8mg" - ievešanu Somijā un glabāšanu.

Iebraucot Latvijā no Igaunijas, Ainažu robežkontroles punktā robežsargi aizturēja 51 gadus vecu Somijas pilsoni, kuru Interpols bija izsludinājis starptautiskajā meklēšanā par psihotropo vielu kontrabandu. Teuvo Latvijā vēlējies ieceļot kā pasažieris kāda Igaunijas pilsoņa vadītā vieglajā automašīnā "Mitsubishi". Pie Teuvo narkotikas netika atrastas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!