Foto: DELFI
Valsts policija atklājusi, ka šonedēļ Rīgā aizturētais ar ūsām un parūku maskējies viesnīcas darbinieks nozadzis vēl vairākus velosipēdus.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Sigita Pildava pastāstīja, ka, turpinot izmeklēšanu, policijai radās aizdomas, ka aizturētais varētu būt saistīts vēl ar vismaz divām velosipēdu zādzībām.

Policija veica kratīšanu viņa dzīvesvietā un tur atrada vēl divus zagtus velosipēdus, no kuriem viens bija nozagts pie tās pašas viesnīcas, kur vīrietis strādāja.

Jau ziņots, ka Rīgā jūlija sākumā kādas viesnīcas darbinieks, maskējoties ar ūsām un parūku, no mantu glabātavas nozadzis divus klientu velosipēdus.

Vīrietis maskējies, lai videonovērošanas kameru fiksētajos videomateriālos viņu neatpazītu.

Viesnīcā, kas atrodas Krišjāņa Barona ielā, velosipēdi bijuši novietoti mantu glabātavā un 8.jūlijā pazuduši. Viesnīcas vadība par to vērsusies policijā. Izmeklēšanas laikā, skatot videokameru nofilmēto, pamanīts, ka to izdarījis kāds vīrietis. Jau tad radušās aizdomas, ka viņš uzlicis parūku un mākslīgās ūsas.

Atjautīgais zaglis – 1979.gadā dzimis viesnīcas darbinieks – otrdien aizturēts.

Sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas. Par to paredzams cietumsods līdz desmit gadiem ar mantas konfiskāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!