Foto: DELFI

Specvienība "Alfa" 10. septembrī kādā Krimuldas novada kartupeļu laukā aizturēja iereibušu vīrieti, kurš draudēja nogalināt savu sievu, liecina Valsts policijas ieraksts "Facebook" tīklā.

Sadzīviska rakstura ģimenes strīds izcēlies starp 1961. gadā dzimušu vīrieti, viņa sievu un sievas dēlu. Strīdam iekarstot, vīrietis sadusmojies, aizgājis līdz netālu esošajai mašīnai un paņēmis savu medību bisi, kuru turpat pielādējis un draudējis nogalināt savu sievu, norāda policija.

Sieva, uztverot šos draudus nopietni, aizbēgusi uz mājām un izsaukusi Valsts policiju. Zvanot likumsargiem, sieviete izdzirdēja šāvienu no kartupeļu lauka. Vēlāk noskaidrojies, ka 2,7 promiļu reibumā esošais vīrietis šāvienu raidīja zemē.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās specvienības "Alfa" darbinieki, aizturot agresīvo vīrieti netālu no vietējā veikala, kurā viņš jau bija paspējis iegādāties papildu grādīgo dziru. Aizturētais gan skaidroja, ka notikušais ir tikai joks, kurš nav bijis jāuztver nopietni.

Policija norāda, ka saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess. Par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt smagu miesas bojājumu soda ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!