Foto: LETA

Daugavpils "Daugava" futbola spēļu totalizatoru skandāla galvenā persona, no Latvijas futbola uz mūžu diskvalificētais Oļegs Gavrilovs pārsūdzējis viņam piemēroto drošības līdzekli, portālam "Delfi" pastāstīja Rīgas apgabaltiesas preses pārstāve Inta Šaboha.

Jau ziņots, ka oktobrī Valsts policijas Organizētās noziedzības apkarošana pārvaldes (ONAP) darbinieki aizturēja astoņas personas, kuras tiek turētas aizdomās par futbola spēļu rezultātu ietekmēšanu. Septiņas no personām pēc aizturēšanas vēlāk atlaida, bet vienu – galveno aizdomās turamo Gavrilovu, paturēja apcietinājumā.

Tagad Gavrilovs pārsūdzējis lēmumu, un Rīgas apgabaltiesa drošības līdzekļa pārsūdzību plānojusi skatīt 13. novembrī.

Futbola spēļu sarunāšanas skandālā aizturēti bija arī Daugavpils "Daugava" galvenais treneris Ivans Tabanovs, tehniskais direktors Jevgeņijs Klopovs, kā arī spēlētāji Aleksandrs Vlasovs un Jevgeņijs Kosmačovs, kuri uz laiku ir diskvalificēti no Latvijas futbola un nedrīkst nekādi iesaistīties Latvijas futbola dzīvē.

Tāpat skandālā viena no aizturētājām bija Gavrilova meita, bet pārējo divu lietā iesaistīto vārdi pagaidām publiski nav zināmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!