Foto: AFP/Scanpix

Pirmdien ap plkst.07:50 Limbažu novadā mājas pagalmā novietojot "Volkswagen Caravelle", netika nodrošināta transportlīdzekļa neizkustēšanās no vietas, automašīna sāka ripot atpakaļgaitā un kāda 1971.gadā dzimusi sieviete tika iespiesta starp automašīnu un traktoru T25, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Cietusī sieviete nogādāta slimnīcā.

Ap plkst.9:20 pirmdien Rēzeknes novada Pušas pagastā notika sadursme starp „Audi" un velosipēdu. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta 2007.gadā dzimusi velosipēda pasažiere.

Jelgavā ap plkst.11:25 „Peugeot" markas auto krustojumā veica kreiso pagriezienu un izraisīja sadursmi ar motociklu „Kawasaki". Negadījumā  cieta 1970.gadā dzimušais motocikla vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Ap plkst.21:17 Rīgā, Krasta ielas nobraukumā uz Lāčplēša ielu, „Volkswagen" markas auto uzbrauca gājējam, kurš dzimis 1983.gadā. Gājējs stūma motorolleru „Keeway" un viņš nogādāts slimnīcā.

Kopumā pirmdien Latvijā reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki.

Par ātruma pārsniegšanu noformēti 270 administratīvā pārkāpuma protokoli, kā arī notverti 17 iereibuši automašīnu un velosipēdu vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!