Vakar Rīgā, Slokas ielā kāds 31 gadu vecs, iereibis autovadītājs vadīja automašīnu “Volvo S70”, notrieca velosipēdistu un pēc tam ietriecās autobusa pieturā, kurā stāvēja cilvēki.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā informēja, ka ap pulksten 20.40 1974.gadā dzimušais Andrejs, būdams alkohola reibumā, vadīja automašīnu “Volvo S70”, notrieca velosipēdistu, bet pēc tam ietriecās autobusa pieturā.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta 1997.gadā dzimis zēns, kurš nogādāts slimnīcā ar galvas smadzeņu satricinājumu, galvas un ķermeņa sasitumiem, kreisā apakšstilba lūzumu. Slimnīcā arī nogādāts 1950.gadā dzimušais Sergejs, kuram ārsti konstatēja galvas smadzeņu satricinājumu, krūšu kurvja un vēdera sasitumus.

Slimnīcā nogādāts arī 1978.gadā dzimušais Aleksejs ar sistu brūci galvā. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas vīrietis no slimnīcas atlaists mājās.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta arī apmēram 40 gadus vecs, pagaidām nenoskaidrots vīrietis, kurš mira ātrās medicīniskās palīdzība automašīnā ceļā uz slimnīcu.

Vadītāja organismā policijas darbinieki konstatēja 2,5 promiles alkohola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!