Foto: DELFI

Valsts policija maija vidū aizturējusi kādu iepriekš trīs reizes par zādzībām sodītu vīrieti, kurš pēdējā darba dienā savai darba devējai nozadzis velosipēdu, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijā.

Rīgas Kurzemes iecirknī vērsusies sieviete, likumsargus informējot par viņai piederoša velosipēda zādzību. Policisti noskaidrojuši, ka martā un aprīlī sieviete palīgdarbiem noliktavā noalgojusi kādu vīrieti. Noliktavas palīgstrādnieks savā pēdējā darba dienā nozadzis velosipēdu.

Noskaidrojot iespējamo vainīgo, policisti sākuši viņu meklēt un 17.maijā aizturējuši 1979.gadā dzimušu vīrieti. Aizturētais jau iepriekš trīs reizes sodīts par zādzībām.

Savukārt aizvadītajās brīvdienās Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēmuši informāciju par divriteņa zādzību no kādas iestādes Jūrmalā. Izmeklēšanā policisti noskaidrojuši, ka velosipēds atstāts pie ēkas un nebija saslēgts ar drošības saslēgu.

Noskaidrojuši iespējamo vainīgo, likumsargi pirmdien, 25.maijā, aizturējuši 1984.gadā dzimušu sievieti. Aizturētā sieviete jau iepriekš sodīta par dažādiem nodarījumiem.

Abos gadījumos par velosipēdu zādzībām sākti kriminālprocesi. Policistiem abus nozagtos divriteņus izdevies atgūt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!