Foto: Valsts policija
Piektdien, 8. jūnijā, Ķengaragā aizdomās par sava paziņas slepkavības mēģinājumu policija aizturējusi kādu vīrieti, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Dienas pirmajā pusē vīrietis uz ielas sastapis savu paziņu. Ņemot vērā, ka starp abiem vīriešiem jau iepriekš pastāvējušas personiska rakstura nesaskaņas, starp viņiem sācies ass strīds, kas pāraudzis fiziskā sadursmē. Viens no vīriešiem izvilcis nazi un ar to iedūris savam paziņam kaklā.

Pēc notikušā ļaundaris aizbēdzis, taču cietušais pamanīja tobrīd garām braucošu policijas mašīnu. Apturot policijas auto, cietušais izstāstījis par notikušo.

Izsaukuši mediķus, Rīgas Ķengaraga iecirkņa policisti sākuši aizdomās turētā meklēšanu tuvākajā apkārtnē. Drīz vien netālu no nozieguma vietas likumsargi pamanījuši iespējamo vainīgo un viņu aizturējuši.

Aizturētais ir dzimis 1979. gadā un jau iepriekš sodīts par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu. Pašreizējā informācija liecina, ka nozieguma brīdī viņš atradies narkotisko vielu reibumā.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.

Svētdien, 10. jūnijā, tiesa aizdomās turētajam piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu. Savukārt cietušais šobrīd turpina atlabt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!