Foto: F64
Svētdien Latvijā vairākos ceļu satiksmes negadījumos dažādas traumas guvuši gan autovadītāji, gan automašīnu pasažieri, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijā.

Tā Aknīstes novadā 1989.gadā dzimis automašīnas "Audi 80" vadītājs iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretim braucošo automašīnu "Opel", ko vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis. Pēc šī negadījuma slimnīcā nogādāts "Audi" vadītājs, kā arī pasažieres - 1985., 1992. un 1995.gadā dzimušas sievietes.

Savukārt Baldones novadā uz ceļa Ķekava - Skaistkalne notika sadursme starp automašīnu "Opel", ko vadīja 1953.gadā dzimusi sieviete, "Audi" markas automašīnu, ko vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis un "Volkswagen" markas auto, ko vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis. Šajā negadījumā cieta "Opel" un "Audi" vadītāji, kā arī vairāki pasažieri - 1987., 1924. un 1988.gadā dzimušas sievietes. Cietušie nogādāti slimnīcā.

Siguldas novadā, ceļā uz Ratniekiem, ap pulksten 16.30 nenoskaidrots vadītājs uzbrauca velosipēdistam un no negadījuma vietas aizbrauca. Negadījumā cieta 1957.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Iecavas novadā, apdzīšanas manevra laikā, kāda 1974.gadā dzimusi automašīnas "Mitsubishi" vadītāja neizvēlējas drošu braukšanas ātrumu uz slidenas brauktuves, iebrauca pretējā joslā, kur notika sadursme ar Polijas automašīnu "Daf" ar puspiekabi. "Mitsubishi" vadītāja nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki.

Par ātruma pārsniegšanu noformēti 164 administratīvā pārkāpuma protokoli. Notverti 26 iereibuši automašīnu un velosipēdu vadītāji.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!