Foto: LETA
Svētdien, 2. oktobrī, Rīgā un Siguldā satiksmes negadījumos cietuši trīs velosipēdisti un divi gājēji, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Pulksten 23:59 Rīgā, netālu no Babītes stacijas, nenoskaidrotos apstākļos cietis 2000. gadā dzimis velosipēdists, savukārt pulksten 22:23 Ūnijas ielā nenoskaidrotos apstākļos cietis 1990. gadā dzimis velosipēda vadītājs.

Vēl negadījumā 1988. gadā dzimis velosipēdists cietis Siguldā, Parka ielā. Satiksmes negadījums reģistrēts pulksten 21:44.

Svētdienas naktī, pulksten 2:14, Rīgā, Ezera ielā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbraucis 1983. gadā dzimušam vīrietim. Pulksten 16:55 Kaļķu ielas un Vaļņu ielas krustojumā arī pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli uzbraucis 1983 .gadā dzimušam vīrietim.

Visi cietušie mazaizsargātie ceļu satiksmes dalībnieki nogādāti medicīnas iestādē.

Negadījums noticis arī pulksten 7:50 Babītes novadā, ceļa Rīga-Ventspils 13. kilometrā. 1936. gadā dzimis vīrietis ar "Opel" automašīnu izraisījis sadursmi ar "Volkswagen" automašīnu, kuru vadījusi 1971. gadā dzimusi sieviete. Pēc sadursmes "Volkswagen" spēkrats nobraucis no ceļa un apgāzies.

Avārijā cietis "Opel" vadītājs un pasažiere. Abi ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!