Svētes upē Jelgavas apkaimē dažu dienu laikā atrastas divu cilvēku mirstīgās atliekas - svētdien policija saņēmusi iesniegumu par upē atrastu skeletu, bet 8.aprīlī no Svētes izvilkts vīrieša līķis, informē Jelgavas kriminālpolicijas priekšniece Zenta Tretjaka.
Svētdien cilvēka skelets atrasts Svētes upē pie Ramu tilta, līķis gulējis daļēji ūdenī, daļēji bijis ierakts zemē. Tā kā saglabājies tikai skelets, policija paredz, ka mirušā personas datu noskaidrošana varētu aizkavēties, teica Tretjaka. Kā vienu no iespējamajiem iemesliem, kāpēc līķis atradies šādā stāvoklī, policija min nelegālu apbedīšanu.

Savukārt 8.aprīlī Jelgavas psihoneiroloģiskās slimnīcas apkaimē divi makšķernieki upē atraduši vīrieša līķi. Abi puiši devušies spiningot, taču neilgi pēc ierašanās pie Svētes upes viens no viņiem ar spiningu no ūdens izvilcis pie baļķa piesietu vīrieša līķi.

Policijā BNS noskaidroja, ka atrastais ir Igors M. (1968), kas 21.februārī izgājis no mājām un nav atgriezies, bet 5.martā viņa piederīgie par šo faktu paziņojuši policijai. Tā kā nelaiķim konstatēta galvas trauma, ierosināta krimināllieta par slepkavību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!