Foto: Rīgas Pašvaldības policija

3. decembra naktī Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki Grīziņkalnā pamanījuši kādu neatļautā vietā stāvēšanai noliktu taksometru, kurā, kā izrādās, atradušās četras personas ar "Kinder Surprise" olā noslēptām narkotikām, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

Pašvaldības policisti devušies pārbaudīt transportlīdzekli. Tajā atradušies trīs vīrieši un viena sieviete. Policistu klātbūtnē visas personas sākušas manāmi nervozēt. Kārtības sargi pārbaudījuši personu datus un konstatējuši, ka divi vīrieši, no kuriem viens bijis taksometra šoferis, atrodas Valsts policijas uzraudzībā. Otram policijas uzraudzībā esošajam vīrietim noteikts arī aizliegums nakts laikā atrasties ārpus dzīvesvietas. Par personas prombūtni policisti pieņēmuši rakstisku paskaidrojumu.

Sarunā pašvaldības policisti manījuši, ka aizmugurējā sēdeklī pie drošības jostas paslēpta "Kinder Surprise" plastmasas ola, no kuras spraucies ārā folija vīstoklis. Tajā, iespējams, atradušās narkotiskās vielas. Aplūkojot rūpīgāk notikumā iesaistītās personas, kārtības sargi secinājuši, ka, iespējams, gan taksometra vadītājs, gan pasažieri ir narkotisko vielu reibumā. Par to liecinājušas sašaurinātas acu zīlītes, nekoordinētās kustības un palēninātā runa.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!