Foto: Shutterstock
Ceturtdien, 18. augustā, Talsos pa otrā stāva logu izkritis gadu vecs bērns un guvis smagas traumas, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis ap pulksten 16 Andreja Pumpura ielā. Zēns guvis smagas traumas un nogādāts Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā Rīgā.

Sākotnējā likumsargu informācija par notikušo liecina, ka ģimene bija atnākusi mājās pēc iepirkšanās veikalā. Ticis atvērts logs, lai izvēdinātu telpas. Kamēr vecāki atkārtoti izgājuši no dzīvokļa, lai uznestu iepirkumu maisiņus, mazais puika dzīvoklī palicis viens.

Kad pēc īsa brīža vecāki ienākuši atpakaļ dzīvoklī, viņi konstatējuši, ka zēns izkritis pa logu. Nekavējoties izsaukta medicīniskā palīdzība, kas bērnu nogādājusi Talsu slimnīcas reanimācijas nodaļā. Tur ticis pieņemts lēmums zēnu transportēt uz slimnīcu Rīgā.

Policija vēl precizē notikušā apstākļus.

Bērnu slimnīcas preses pārstāve Daiga Rauba portālam "Delfi" apstiprināja, ka bērns atrodas slimnīcā. Viņa stāvoklis arvien esot smags, bet stabils. Plašāka informācija par bērna stāvokli sniegta netiek.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!