Traģiskajā avārijā, kas notika sestdienas vakarā Talsu rajonā un kurā gāja bojā divi, bet cieta četri cilvēki, iespējams, vainojams auto "Ford Sierra" vadītājs, kurš pēc degvielas nozagšanas benzīntankā bēdzis un nav spējis novaldīt auto stūri.
Pagaidām degvielas zādzības fakts un bēgšana nav apstiprinājusies oficiāli, tomēr par to policijas darbiniekiem sacījis trijus kilometrus no avārijas vietas esošās degvielas uzpildes stacijas operators.

Pilnīga skaidrība par iespējamo zādzību un bēgšanu būs tad, kad savas liecības būs sniedzis benzīntanka operators.

Negadījums notika Mērsraga - Rojas šosejas trešajā kilometrā, kad automašīna "Ford Sierra" iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar pretimbraucošo "Ford Taunus". Notikuma vietā gāja bojā "Ford Sierra" vadītājs un "Ford Taurus" vadītāja blakussēdētājs.

Zināms, ka "Taurus" vadītājs negadījuma brīdī nav bijis reibumā, savukārt par otras automašīnas vadītāju skaidrība būs pēc ekspertīžu veikšanas.

Bojāgājušie no automašīnas tika izvilkti, atgriežot automašīnu jumtus, bet cietušie ievietoti Talsu slimnīcā - trīs reanimācijas nodaļā, viens - ķirurģiskajā.

Divu autoavārijā cietušo cilvēku veselības stāvoklis ir nedaudz stabilizējies, bet trešā veselības stāvoklis joprojām ir dzīvībai bīstams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!